Kleinschalige B&B Villa Catharina aan de Costa Blanca

24 Juni 2021 - Monique

€ 100.00

Bent u op zoek naar een plek waar de eekhoorns vlak langs lopen? En toch op loopafstand van het zonnige strand? Lees snel verder...Zeer privacy vol gelegen, naast het bos, op slechts 1500 meter van het strand. Ervaar de rust, geniet van de natuur.

De 2 appartementen (nieuw!) bevinden zich op niveau van de tuin.
Appartement/studio 1) beschikt over een queen-size bed, inbouwkast, slaapbank, tv, keuken en een en suite badkamer met inloopdouche. Geschikt voor 2 personen.
Appartement 2) living met keuken, slaapbank, tv, aparte toilet, slaapkamer met tweepersoonsbed en een en suite badkamer met inloopdouche.

De tuin is volledig afgesloten, heerlijk groen met veel zon- en schaduw mogelijkheden. Tevens is er een trampoline aanwezig, wat sportattributen en is er een petanque veldje aanwezig. Een verdieping hoger bevindt zich het zwembad en het terras met diverse ligbedden en parasols. Ontbijt is inbegrepen! Energie wordt door zonnepanelen aangeleverd, afval wordt keurig gescheiden. De appartementen kunnen ook beide gehuurd worden, wat ideaal is voor families.

Dolfijnen worden zeer regelmatig vlak bij de kust gespot. De omgeving is groen, olijfbomen, dadelbomen, sinaasappelbomen en amandelbomen voeren de toon, naast de vele wijnranken die het gebied rijk is. Bij het strand loopt een ecologisch wandelpad langs de kust tussen Benissa en Calpe. Onderweg wordt er op diverse punten de omgeving toegelicht dmv informatieborden. Wandelen, fietsen, duiken; in de omgeving is genoeg te doen. Deze prachtige plek aan de Costa Blanca ligt op een uurtje afstand van zowel het vliegveld van Alicante als Valencia en behoort tot het gezondste klimaat van Europa!

De prijs is EUR 100.- per nacht, inclusief ontbijt, exclusief gebruik airco. Voor meer informatie kun je ook terecht op villacatharinacostablanca.com
Boek snel je zomer- of najaarsvakantie!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Costa Blanca

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4